نگهداری آب شرب با مخزن‌های سه لایه نانویی

این جلبک‌ها عامل برخی فعالیت زیستی درون آب بودند که در نهایت موجب تغییر رنگ و بوی نامطبوع آب می‌شدند. از این رو یک لایه تیره به مخزن اضافه شد تا با کنترل نور ورودی، تشکیل جلبک را به حداقل برساند.

معمولا در ساختمان‌ها برای ذخیره‌سازی آب و تامین فشار مورد نیاز در مصارف خانگی از مخازن ذخیره‌سازی پلی‌اتیلن استفاده می‌شود که در ابتدا مخازن پلی اتیلن به صورت بی‌رنگ و تک لایه تولید می‌شدند که به‌علت نیمه شفاف بودن نسل اول مخازن پلی‌اتیلنی تک لایه، نور از جداره مخزن عبور می‌کرد و امکان رشد جلبک در لایه داخلی یا داخل مخزن پر از آب را فراهم می‌کرد.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های فناور، مخزن پلی‌اتیلن سه لایه جهت نگهداری آب با لایه داخلی آنتی‌باکتریال تولید و به بازار عرضه کرد که به دلیل داشتن ترکیبات نانویی عملکرد بهتری نسبت به مخزن‌های معمولی دارد.

در حال حاضر یکی از شرکت‌های فناور از نانوذرات اکسید روی و نقره در لایه سوم بدنه مخازن پلی اتیلن استفاده کرده و این مخازن را به صورت سه لایه تولید می‌کند که برای ذخیره‌سازی و نگهداری انواع مایعات آشامیدنی قابل استفاده است.

به نقل از ستاد نانو، این مخازن که دارای نشان ملی استاندارد از سازمان ملی استاندارد و پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو هستند، برای استفاده در مناطق سردسیر و گرمسیر بدلیل انتقال حرارتی بسیار پایین مناسب بوده و در برابر تابش اشعه UV خورشید نیز مقاوم هستند.

مخازن سه لایه نانویی تولیدشده در یکی از شرکت‌های فناور موجب شده تا زمینه برای نگهداری آب شرب به‌ویژه در فصول گرم سال فراهم شود.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1402020401326/%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C%DB%8C

از ویژگی‌های مثبت این مخازن می‌توان به وزن سبک و استحکام بالا، نصب و راه اندازی آسان، مقاوم در برابر خوردگی و حمل و نقل آسان آن اشاره کرد.