سرمایه‌گذاری نیسان روی فناوری نوآورانه هیبریدی

سرمایه‌گذاری نیسان روی فناوری نوآورانه هیبریدی

شرکت خودروسازی زیان‌ده نیسان، برای تغییر و بهبود شرایط، بر روی فناوری خودروهای هیبریدی برقی سرمایه‌گذاری می‌کند.

به گزارش اینداست مینی، نیسان که هنوز در زیان به سر می‌برد، برای تحول، روی فناوری پیشرفته «ای پاور» (e-Power) خود تمرکز کرده است. این فناوری هیبریدی «ای پاور» مشابه تویوتا پریوس، از موتور الکتریکی و بنزینی استفاده می‌کند، اما تفاوت اصلی آن در این است که هنگام رانندگی بین موتور الکتریکی و بنزینی جابجا نمی‌شود. به این معنا که خودرو همیشه با باتری برقی خود کار می‌کند و تجربه رانندگی نرم و راحتی را فراهم می‌کند.

«ایچی آکاشی»، مدیر ارشد فناوری نیسان بیان کرد: این شرکت سابقه‌ای درخشان در پیشتازی فناوری‌های نوآورانه دارد که آن را از دیگران متمایز می‌کند.

مزیت خودروهای با فناوری «ای پاور» این است که مانند خودروهای برقی نیاز به شارژ ندارند. مالک خودرو تنها در پمپ بنزین سوخت‌رسانی می‌کند و شارژ خودرو هیچ‌گاه به پایان نمی‌رسد.

نیسان موتور که در سال مالی منتهی به مارس، ۴.۵ میلیارد دلار زیان ثبت کرده است، به شدت به یک محصول پرفروش به ویژه در بازار پررونق آمریکای شمالی نیاز دارد. اما بازار آمریکا به دلیل سیاست‌های تعرفه‌ای دوران دونالد ترامپ، برای تمامی خودروسازان ژاپنی چالش بزرگی ایجاد کرده است.

آکاشی گفت: نیسان برای رسیدن به تغییرات بنیادی، روی کاهش هزینه‌ها، تقویت همکاری‌های تجاری و بازتعریف خط تولید خود کار می‌کند.

نیسان که در یوکوهاما مستقر است، اوایل این ماه اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌ای بلندپروازانه به رهبری «ایوان اسپینوزا»، مدیرعامل جدید، حدود ۱۵ درصد از نیروی کار جهانی خود معادل حدود ۲۰ هزار نفر را کاهش خواهد داد و تعداد کارخانه‌های تولیدی خود را از ۱۷ به ۱۰ کارخانه کاهش می‌دهد. مسئولان نیسان قیمت مدل‌های آینده «ای پاور» را اعلام نکردند.

فناوری «ای پاور» هم‌اکنون در مدل‌های نیسان قشقایی و نیسان «ایکس تریل» (X-Trail) در اروپا و نیسان نوت (Note) در ژاپن موجود است.

نیسان با خودرو «لیف» (Leaf) خود در حوزه خودروهای برقی پیشرو است و در حال توسعه باتری حالت جامد است که پیش‌بینی می‌شود جایگزین باتری‌های لیتیوم-یونی شود که اکنون به طور گسترده در مدل‌های هیبریدی، برقی و «ای پاور» استفاده می‌شوند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، تحلیل‌گران هشدار می‌دهند که نیسان در معرض خطر کمبود نقدینگی است و به یک شریک نیاز دارد. شایعه‌ها حاکی از آن است که ساختمان دفتر مرکزی نیسان در یوکوهاما به فروش گذاشته خواهد شد.

پایان پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1404030502963/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C