ترویج و فرهنگ‌سازی مصرف مرغ سایز در لرستان ضروری است

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1401100905077/%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AAوی تصریح کرد: از ۵۰ روز به بالا هم ضریب تبدیل بالاتر می‌رود هم اینکه به دلیل تلفاتی که ممکن است داشته باشد به زیان تولید کننده است، لذا  در این شرایط نیاز است مرغ سایز را ترویج کنیم تا مردم نیز بتوانند  از مرغ با کیفیت‌تر استفاده کنند.

وی افزود: مردم ما بیشتر مرغ از ۲ کیلوگرم بالاتر مصرف می‌کنند که بخشی از وزن آن چربی دور شکم مرغ را تشکیل می‌دهد که هیچ ارزشی برای مصرف انسانی ندارد و معمولاً دور ریخته می‌شد.

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ترویج و فرهنگ‌سازی مصرف مرغ سایز در استان ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بابیان اینکه با فرهنگ‌سازی می‌توان گرایش مصرف مردم به مرغ سایز تغییر داد، گفت: به دنبال این هستیم تا با فرهنگ‌سازی مرغ سایز را در بین مردم ترویج دهیم و در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته و با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط به این موضوع ماهیانه جلسه داریم و مسائل و مشکلات را رصد می‌کنیم.

شاهرخی بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر نهاده‌ها وارداتی است و بیشتر این نهاده‌ها تبدیل به چربی و دور ریخته می‌شود به دنبال این هستیم که بتوانیم به شکل مطلوب به نفع تولید کننده و مصرف کننده عمل کنیم.

سید عماد شاهرخی در جلسه راهکار مرغ سایز در لرستان در محل سالن جلسات سازمان برگزار شد، اظهار کرد: واقعیت این است که در کل دنیا معمولاً مرغ‌هایی مصرف می‌کنند که وزن زنده آنها بین یک و دویست تا زیر دو کیلوگرم است که معمولاً دارای کیفیت و سلامت بهتری هستند.