تعدادی از نمایندگان مجلس بر لزوم تسریع در تدوین آییننامه های برنامه هفتم تاکید داشته و برنامه هفتم را برای کشور راهگشا خواندند.
به گزارش ایسنا، عبدالحسین روحالامینی عضو کیمسیون برنامه و بودجه در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد آخرین وضعیت تهیه و تصویب آیین نامه های اجرایی و سایر مقررات لازمالتصویب قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت گفت: اینکه دولت قانون برنامه هفتم را ملاک کار خود قرار داده، خوب است اما باید به درستی اجرا شود.
روحالامینی: آثار اجرای برنامه هفتم در زندگی مردم دیده شود
وی افزود: باید آثار اجرای برنامه هفتم در زندگی مردم دیده شود لذا باید دستگاهها تسلط و انگیزه کافی برای اجرای برنامه داشته باشند.
این نماینده مجلس با انتقاد از عقبماندگی در اجرای برنامه هفتم، گفت: لازم است کمیسیون ها حداقل یک جلسه در ماه برای بررسی روند اجرای برنامه هفتم در حوزههای مربوطه برگزار کنند و گزارشهای کیفی به صحن علنی ارائه شود.
گودرزوند: برنامه هفتم یکی از مهمترین سندهای اداره کشور است
مهرداد گودرزوند چگینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه، برنامه هفتم را یکی از مهمترین سندها برای اداره کشور دانست و افزود: رئیس جمهور همواره بیان داشته که برنامهاش همان برنامه هفتم است لذا این سند اصلی دولت به شمار رفته و انتظار میرود آییننامههای آن زودتر تدوین شود.
وی گفت: یکی از مهمترین ضعفهای برنامه اول تا ششم نبود نظارت و همافزایی بوده است لذا باید از درون برنامه هفتم یک برنامه عملیاتی وجود داشته و پیاده شود.
این نماینده مجلس با انتقاد از تدوین و اجرایی نشدن آییننامههای برنامه هفتم، گفت: اگر آییننامههای متناسب با برنامه تهیه نشود، در ادامه راه با مشکل مواجه شده و باعث سردرگمی دولت میشود.
عزیزی: برنامه هفتم برای کشور راهگشا است
ابراهیم عزیزی عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه گفت: کشور برای پیشرفت توام با عدالت به برنامه نیاز دارد. رهبر انقلاب سیاست های برنامه را ابلاغ کردند و مجلس و دولت برنامه پیشرفت را به تصویب رساندند.
وی برنامه هفتم را برای کشور راهگشا خواند و گفت: برنامه هفتم مساله محور و اولویت محور است البته باید تمامی احکام آن به موقع و به طور کامل اجرا شود. همچنین لازم است که برنامه تامین مالی پنج ساله وجود داشته باشد.
نخعی: تکالیف قانون برنامه هفتم اجرا نشده است
مصطفی نخعی عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه ۳۰ درصد اهداف برنامه ششم محقق شده است، گفت: در برنامه هفتم نیز تکالیف قانونی در مهلت مقرر اجرایی نشده است.
وی افزود: از ۱۱ حکم برنامه هفتم که باید در حوزه انرژی به تصویب میرسید، فقط ۲۷ درصد تصویب شده است پس چگونه میخواهیم مشکل ناترازی را حل کنیم.
شریعتی: عقب ماندگی در اجرای برنامه هفتم وجود دارد
مالک شریعتی عضو دیگر کمیسیون انرژی گفت: عقب ماندگی در اجرای برنامه هفتم وجود دارد که باید رفع شود علاوه بر آن، شاهد قانون نویسی جدید در تنظیم آییننامه های برنامه هفتم هستیم.
وی با اشاره به موضوع سرمایه گذاری صنایع انرژیبر و تولید پتروشیمی گفت: متاسفانه دولت چنین اجازه ای نداده لذا آنها سرمایهگذاری نمیکنند.
شریعتی افزود: طبق قانون برنامه هفتم، باید سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی زیرنظر رییس جمهور باشد اما دوستان در دولت آن را به شرکت دولتی در سازمان برنامه تبدیل کرده اند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1404020200915/%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%A2%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%85