یکی از مقامات ژاپنی گفت: این کشور، با وجود اینکه در حال حاضر از کمبود داخلی غلات رنج میبرد، قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، صادرات برنج خود را تقریباً هشت برابر کند.
به گزارش ایسنا، مصرف برنج این کشور در طول ۶۰ سال گذشته، بیش از نصف شده است زیرا رژیم غذایی شامل نان، نودل و سایر منابع بیشتر شده است.
هدف جدید بخشی از یک سیاست ملی بلندمدت برای تقویت صادرات کالاهای اساسی به خارج از کشور و کارآمدتر کردن بخش کشاورزی این کشور است.
«ماساکازو کاواگوچی»، یکی از مقامات وزارت کشاورزی مسئول تجارت برنج، گفت: قصد داریم هدف ۳۵۰ هزار تن را در سال ۲۰۳۰ تعیین کنیم. این هدف، ۷.۸ برابر حجم ۲۰۲۴ است که حدود ۴۵ هزار تن بود و به قیمت ۱۲ میلیارد ین فروخته شد. با این حال، در حال حاضر کمبود برنج وجود دارد.
دولت ژاپن، هفته جاری، در تلاش برای کمک به کاهش قیمتها که طی سال گذشته تقریباً دو برابر شده است، فروش کم سابقه ذخایر برنج خود را آغاز کرد.
طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این کمبودها ناشی از عوامل مختلفی از جمله برداشت ضعیف ناشی از هوای گرم و خرید وحشتناک ناشی از هشدار زلزله بزرگ در تابستان گذشته است.
تصور میشود که برخی از کسبوکارها با تشدید مشکل، موجودیهای خود را نگه میدارند و منتظر مناسبترین زمان برای فروش هستند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1403122416535/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86