صابر پرنیان ، پیشرفت و توسعه یک منطقه را در گرو تلاش و همکاری مسئولان و مردم برشمرد و افزود: ثروت یک منطقه وجود نیروی انسانی فعال و پرانگیزه در آن منطقه بوده و شهرستان کلیبر نیز دارای ثروت عظیم نیروی انسانی است که باید از این ظرفیت ها به نفع پیشرفت و توسعه این شهرستان استفاده کرد.
وی ظرفیت تولید این محصول را سالانه ۱۵ میلیون عدد برشمرد و گفت: این پروژه با اعتبار حدود ۳ میلیون یورو ظرفیت تولید ۱۰۰ درصدی نیازهای خودروسازان کشور اجرا شده است و در آینده نزدیک نیز شاهد ایجاد خط لوله ترمز خودرو با اعتبار ۴ میلیون یورو در شرکت تولیدی هوراند پلاستیک کلیبر خواهیم بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم گفت: ظرفیت های شهرستان کلیبر در توسعه و پیشرفت بسیار بالا بوده و وجود نیروی انسانی فعال، پرانگیزه و نخبه نیز ظرفیت های پیشرفت و توسعه این شهرستان را دو چندان کرده است.
امیررضا کلانتری افزود: این محصول کاملا دانشبنیان است و توانستیم به همت جوانان بومی منطقه، دانش تولید قطعه را بومی کنیم.
وی گفت: مشکل ما نقدینگی بوده و لازم است بانکها با ایجاد ال سی داخلی برای شرکتهای قطعه سازی راه را برای توسعه و پیشرفت این صنعت و ارتقای سطح کیفی محصولات مهیا کنند.
وی با اشاره به کسب مقام اول کشوری استان آذربایجان شرقی در حوزه قطعه سازی تجاری و قطعه سازی گفت: در حوزه حمایت از کسب و کارهای کوچک و بزرگ در استان کارهای زیادی انجام شده که به زودی شاهد نتایج مطلوب آن خواهیم بود.
بستر سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در کلیبر مهیا است
محمدرضا نجفی منش، روز پنجشنبه در مراسم افتتاح واحد تولید اتصالات سیستم سوخت رسانی خودرو در شهرستان کلیبر هر قدم برای تولید را گامی مثبت و به نفع کشور دانست و افزود: اولین صنعتی که آمریکا آن را تحریم کرد صنعت خودرو در کشور بود چون یک صنعت ریشه ای و مادر است و نیاز است از تولیدکنندگان داخلی برای رفع مشکلات و فرار از تحریم ها به جد حمایت شوند.
مدیرعامل شرکت تولیدی هوراند پلاستیک کلیبر نیز از در این مراسم گفت: این شرکت موفق شده است قطعه ای را که قبلاً صددرصد وارداتی و در انحصار شرکتهای آمریکایی و فرانسوی بوده است در شهرستان کلیبر تولید کند.