چه میزان گوشت قرمز در خوزستان تولید می‌شود؟

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: گاو اصیل، گاو بومی، شتر، گاو میش و بز از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان هستند که نیاز بازار به گوشت را تامین می‌کنند.

عبدالامیر نیرومند در گفت و گو با ایسنا، در خصوص تولید گوشت قرمز در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه سال جاری ۳۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

نیرومند عنوان کرد: اجرای برنامه‌های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دومنظوره، استفاده از دام‌های پربازده با بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اقدامات موثر بر افزایش تولید گوشت قرمز در استان خوزستان است.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1401102819017/%DA%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

وی با بیان اینکه تولید گوشت قرمز در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۱.۲ درصد افزایش داشته است، افزود: گاوهای دورگ با ۳۴ درصد بیشترین نقش را در تامین گوشت قرمز استان را دارند و پس از آن گوسفند با ۳۱ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید گوشت را در استان افزایش دهیم.

ایسنا/خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از رشد ۱.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.