این مسئول گفت: با توجه به وقوع خشکسالی شدید در استان عملکرد مناسبی در زمینه کشت گیاه کاملینا در نقاط مختلف داشتیم که در جهت ایجاد تناوب زراعی و تنوع محصول در دیم امسال با همت کلیه همکاران تاکنون حدود ۳۵٠٠ هکتار از اراضی دیم استان به زیر کشت این محصول داشتهایم و پیشبینی میشود تا سطح ۵٠٠٠ هکتار کشت شود که میتواند تحولی بزرگ در کشاورزی استان باشد.
سید عماد شاهرخی بیست و چهارم آذرماه، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کشت دانه روغنی کاملینا یک محصول استراتژیک محسوب میشود و برای توسعه آن باید تلاش کنیم، اظهار کرد: کشت گیاه کاملینا در استان یکی از سیاستها و برنامههای سازمان جهاد کشاورزی است که برای اجرایی شدن این برنامه و همچنین خودکفایی درتولید روغن خوراکی بایستی مشارکت و تلاش بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه حدود ۷۵ درصد از اراضی استان دیم هستند در سال زراعی گذشته قریب به ۵۷۲ هکتار از این اراضی به کشت دانه روغنی کاملینا اختصاص یافته که ازاین سطح ۴٠٠ تن برداشت شده است.
شاهرخی تصریح کرد: یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان خودکفایی درتولید روغن خوراکی است که پیش بینی میشود جهت توسعه تناوب زراعی سطح زیرکشت دانه روغنی کاملینا به ۵٠٠٠ هکتار برسد.
انتهای پیام