پیشرفته ترین کشور جهان پیشرفته ترین کشورهای جهان کشور های پیشرفته جهان | industmini

بخش بزرگ دارایی جهانی در کشورهای صنعتی است.ایالات‌ متحده آمریکا،بریتانیا، کشورهای عضو اتحادیه اروپا، ژاپن، کانادا و استرالیا کشورهای بزرگ صنعتی‌اند. آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا است و با توجه به تولید ناخالص داخلی و نرخ بالای قدرت خرید چهارمین اقتصاد جهان نیز محسوب می‌شود. برخی این رشد اقتصادی را به یک معجزه تشبیه کرده‌اند و نام آن را «معجزه رود هان» گذاشته‌اند. این معجزه باعث شده کره جنوبی در میان کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و همچنین گروه ۲۰ قرار گیرد.

  • آلما به عنوان پیشرفته ترین کشور جهان ، از بنیان‌گذاران اتحادیه اروپا و حوزه یورو است.
  • کشوری در صنعت گردشگری موفق است که بتواند میان مناطق گردشگری و پربازدید خود و مناطق عادی توازن ایجاد کند و از سودی که در منطقه گردشگری کسب می کند به نفع رفاه و آسایش مردمش استفاده کند.
  • ایتالیا به‌دلیل بدهی عمومی بسیار بالا، سیستم قضایی ناکارآمد، سیستم بانکی ضعیف، بازار کار ناکارآمد با بیکاری مزمن جوانان، با رشد اقتصادی دائمی کندی مواجه است.
  • صنایع اصلی ایالات متحده آمریکا شامل فناوری‌های پیشرفته و مبتکرانه نفت، فولاد، وسایط نقلیه موتوری، هوافضا، ارتباطات راه دور، مواد شیمیایی، الکترونیک، پردازش مواد غذایی، کالاهای مصرفی، چوب، استخراج از معادن می‌شود.
  • اقتصاد اندونزی بزرگ‌ترین اقتصاد در آسیای جنوب شرقی است و عمدتاً مبتنی بر صنعت صادرات کالا است.

آلمان با 4.3 تریلیون دلار پیشتاز اروپاست و پس از آن انگلیس (3.4 تریلیون دلار) است. یک تغییر قابل توجه از آخرین آمار گزارش شده این است که برزیل اکنون با پشت سر گذاشتن کره جنوبی در بین 10 کشور نخست قرار دارد. آمریکا، چین، ژاپن، آلمان، انگلیس، هند، فرانسه، کانادا، ایتالیا،برزیل 10 کشور نخست هستند؛ کره جنوبی، روسیه، استرالیا و ایران در رتبه های بعدی قرار دارند. 3 واحد تولیدی در شهرک صنعتی شماره ١ اندیمشک با حضور معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افتتاح شد.

بازار پول و ارز

هند صادرکننده عمده خدمات فناوری و برون‌سپاری تجاری است و بخش خدمات سهم بزرگی از تولید اقتصادی آن را تشکیل می‌دهد. پس از دهه 1990 و تأثیر رکود بزرگ جهانی، ژاپن در سال‌های اخیر تحت سیاست‌های نخست‌وزیر سابق شینزو آبه شاهد رشد صعودی صنعت اقتصاد خود بوده است. با این حال، ژاپن از نظر منابع طبیعی فقیر است و به واردات انرژی وابسته است؛ به‌ویژه پس از تعطیلی عمومی صنعت انرژی هسته‌ای پس از فاجعه فوکوشیما در سال 2011. این کشور همچنین با جمعیتی که به‌سرعت در حال پیر شدن است در حال دست و پنجه نرم کردن است. حتی صنایع قدرتمند خودروسازی ازجمله آمریکا و ژاپن هم از نظر میزان تولید نمی‌توانند با چین رقابت کنند.

بهره‌برداری از یک واحد تولیدی و افتتاح تصفیه‌خانه کاسپین در ناحیه صنعتی دهک

نخست اینکه این موسسات غالبا در عرصه خدمات فعال هستند و نیازمند سرمایه زیادی نیستند. سرمایه اصلی این موسسات نوآوری، ریسک پذیری، توانائی و لیاقت مدیران و مالکین آنهاست. افزون بر این موسسات دارای انعطاف هستند یعنی میتوانند صنعت و محصولاتشان را دائما تغییر بدهند.

اقتصاد جهانی – ۵۰ کشور برتر

اقتصاد مختلط کره جنوبی در تسلط چند شرکت خوشه‌ای خانوادگی است که در زبان کره‌ای به آن‌ها چایبول می‌گویند؛ با این حال به نظر نمی‌رسد سلطه چایبول‌ها تداوم داشته باشد. چون در غیر این صورت سرعت مجله خبری صنایع و معادن دگرگونی اقتصاد کره به زیان نسل‌های آینده کند خواهد شد. در طول چند نسل، کره جنوبی توانست از کشوری که در میان ملل فقیر عالم رده‌بندی می‌شد به کشوری توسعه‌یافته با درآمد بالا تبدیل شود.

http://alfaromeoblog.ir