ظهیری خاطرنشان کرد: افتتاح این واحد، گامی بلند در راستای تولید پایدار و با کیفیت یکی از مهمترین مواد اولیه استراتژیکی ساخت ترانسفورماتور در کشور است که به همت متخصصان گروه صنعتی ایرانترانسفو محقق شد.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان در این مراسم با بیان اینکه حضرت امام (ره) «ما میتوانیم» را معنا کردند، گفت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال و سخنرانی ۱۴ خرداد ایشان نقشهراه کشور است و مدیران باید آنها را عملیاتی کنند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402033019758/%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%84%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD-%D8%B4%D8%AF
در این کارخانه، انواع سیم مسی لاکی در مقاطع تخت و گرد تولید میشود که ضمن رفع نیاز گروه، قابلیت عرضه در بازارهای داخلی و صادراتی را دارد.
ایسنا/زنجان واحد تولید انواع سیم لاکی با حضور معاون اجرایی رییس جمهور در شهرک صنعتی شماره یک زنجان به بهرهبرداری رسید.
آیتالله خاتمی به ضرورت تقویت ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه تاکید کرد و افزود: ما در حال جنگ هستیم و باید متناسب با این شرایط حرکت کنیم.
ظهر امروز (۳۰ خردادماه) واحد تولید انواع سیم لاکی با سرمایهگذاری هشت هزار میلیارد ریالی و با اشتغالزایی مستقیم برای حدود ۱۰۰ نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم برای ۴۰۰ نفر افتتاح شد.
وی با اشاره به نحوه راهاندازی این واحد، ادامه داد: پس از انجام مطالعات فنی و اقتصادی و با تخصیص سرمایه لازم، این واحد در اوایل سال ۱۴۰۰ تأسیس و با بهرهگیری از دانش متخصصان و مهندسان گروه، بهترین و بهروزترین ماشینآلات از سازندگان مطرح اروپایی خریداری شد و به کشور انتقال یافت.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو نیز در این مراسم از افزایش ۳۰ درصدی تولید این مجموعه خبر داد و گفت: این افزایش در حالی است که هیچگونه افزایش قیمتی در محصولات داده نشده است.
بهزاد ظهیری افزود: تلاش ما این تا با افزایش بهرهوری در جهت تحقق شعار سال حرکت کنیم.
این مسئول افزود: در اواخر سال ۱۴۰۱ پس از خلف وعده شرکت فروشنده ماشینآلات جهت نصب و راهاندازی به بهانه تحریم، تیمی از بهترین متخصصان گروه انتخاب شدند که برای نصب و راهاندازی ماشین آلات اقدام کردند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانترانسفو گفت: این خودباوری و اتکا به دانش بومی برگ زرین دیگری بود که این پروژه را به یکی از منحصر به فردترین پروژهها در گروه تبدیل کرد.