معرفی کامل رشته مهندسی معدن +بازارکار و درآمد | industmini

در جدول زیر می توانید تقسیم بندی واحدهای درسی رشته مهندسی معدن در مقطع کارشناسی را در دانشگاه های کشور مشاهده کنید. دقت داشته باشید که واحدهای درسی تمام رشته ها هر چند سال یکبار توسط شورای عالی برنامه ریزی آموزش کشور زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بازنگری قرار گرفته و بر اساس نیاز جامعه و شرایط آن رشته در سطح بین‌المللی واحدهای درسی جدیدی تعیین می شود. البته نه اینکه به صورت کامل شاهد تغییرات عمده در واحدهای درسی یک رشته باشیم اما با این حال در این بازنگری ها برخی از واحدهای درسی اضافه شده و برخی کم و ممکن است سرفصل برخی از واحدهای درسی نیز با تغییراتی همراه شود. در این بخش سعی داریم تا واحدهای درسی مهندسی معدن در آخرین بازنگری صورت گرفته شده را به شما معرفی کنیم.

http://alfaromeoblog.irهمچنین تسلط بر زبان انگلیسی نیز برای دانشجویان رشته مهندسی معدن نیز بسیار ضروری است. یکی از زیرمجموعه های گروه آزمایشی ریاضی – فیزیک است و به علت شرایط سخت کار در معدن جزء 10 حرفه دشوار جهان شناخته می شود. همانطور مجله خبری صنایع و معادن که از نام رشته مهندسی معدن برمی آید، رشته مهندسی معدن مجموعه ای از دانش ها و علوم و فنون است که ناظر به همه بخش های کار در معدن شامل جستجو، اکتشاف، تاسیس معدن، استخراج، تهیه، و فرآوری مواد معدنی می شود.

معرفی گرایش های رشته مهندسی معدن در مقطع دکترا

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد. اکثر مواد معدنی استخراج شده را نمی‌توان مستقیماً در صنایع مختلف پایین دستی استفاده کرد، بلکه باید مواد معدنی برای هر صنعتی دارای مشخصات خاصی مانند دانه‌بندی، عیار، میزان رطوبت، میزان ناخالصی و … مهندسی معدن به عنوان نخستین رشته مهندسی آکادمیک تاریخ و برای اولین بار در انگلستان پایه‌گذاری شده‌است.

آشنایی با دروس،بازارکار و وظایف متخصصین رشته بهداشت حرفه ای

عمده‌ترین ذخایر معدنی ایران شامل مس، سرب، روی، قلع، طلا، زغال‌سنگ، اورانیوم و سنگ‌های ساختمانی و قیمتی است. مهندسین معدن برای یافتن شغل حداقل به مدرک کارشناسی نیاز دارند و در بسیاری از موقعیت های تحقیقاتی نیاز به مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری پیدا می کنند. پس از اتمام تحصیلات تکمیلی، شما می توانید به عنوا یک داوطلب در دوره های زمین شناسی، کار در معدن، طراحی معدن، متالورژی و احیای محیط زیست شرکت کنید. کانادا نیز ۶ دانشکده برتر در رشته مهندسی معدن دارد که ۶ دانشگاه در میان ۲۰ دانشکده برتر لیست رتبه بندی است. رشته مهندسی معدن به عنوان یک رشته تیمی نیاز به همکاری همه مهندسان و ناظران مربوط به این حوزه دارد و این گونه نیست که تنها یک شخص شروع به فعالیت در این حوزه کند. مهندسی معدن به صورت پروژه در نظر گرفته می شود و همه افراد از مشاوران فنی گرفته تا تکنسین های معدنی و برنامه ریز و کاوشگر معدنی همه با همکاری یکدیگر می توانند یک پروژه را به اتمام برسانند.

  • ✔️ لیست دروس تخصصی و عمومی رشته مهندسی معدن در جدول متن مقاله ارائه شده است.
  • کانادا، سوئد، انگلستان، جمهوری چک، آلمان، فرانسه، اتریش، روسیه، چین و هند را نیز می‌توان در این زمینه نام برد.
  • حاذق، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن از دانشگاه بیرجند است.
  • همچنین یک مهندس معدن در سال 1400 و در سایر شهرهای بزرگ، متوسط درآمد و حقوق ماهانه‌ای به مبلغ 5 میلیون تومان داشته است.
  • رشته مهندسی فناوری معدن در واحدهای دانشگاه آزاد 12 استان کشور در مجموع 18 واحد دانشگاه ارائه می‌شود که استان‌های کرمان و آذربایجان شرقی به سبب موقعیت مناسبی که از نظر معادن دارند، با داشتن 3 واحد دانشگاهی، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند.
امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا مهندسی معدن نیز برای دانشجویان در بهترین دانشگاه های ایران فراهم آمده است خاصی پیشروی علاقمندان وجود نخواهد داشت. گرایش استخراج در رشته مهندسی معدن را میتوان به عنوان یکی از شاخه های اصلی این رشته در نظر گرفت که یکی از قدیمی ترین و پیچیده ترین گرایش های رشته نیز در سطح بین المللی محسوب می شود. در این گرایش دانشجویان مهارت های کافی و لازم برای استخراج فلزات از معادن را به دست آورده و همچنین تخصص های کافی و لازم برای شروع کار معادن را نیز به دست می آورند که می‌تواند لازمه اصلی و اساسی برای حرفه مهندسی معدن باشد. دانشجویان در این گرایش به اطلاعات اولیه لازم در دروس ریاضیات مهندسی، مکانیک و ماشین آلات سنگین مربوط به مهندسی معدن دست پیدا کرده و مهارت های کافی برای حفاری و توسعه معادن زیرزمینی و همچنین جمع آوری آب های زیرزمینی را پیدا می نمایند. گرایش استخراج در حال حاضر محبوب ترین گرایش رشته مهندسی معدن نیز محسوب می‌شود و بازار کار آن به نسبت سایر گرایش ها در شرایط ایده آل تر و بهتری قرار می گیرد.

مرجع اطلاعات کنکور سراسری ریاضی