در این زمینه علیرضا فخاری ـ مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: برنامه تخلیه و فروش خانههای سازمانی در دستور کار قرار دارد. این طرح شامل خانههایی میشود که از سالهای گذشته و برخی از آنها حتی پیش از انقلاب در قالب طرح خانههای سازمانی با منابع دولتی ساخته شده است.
بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، برنامه تخلیه خانههای سازمانی در دستور کار قرار دارد. حدود ۶۰۰۰ واحد از خانههای سازمانی شناسایی و بیش از ۱۶۰۰ واحد نیز تاکنون به فروش رسیده که سایر آنها هم باید تخلیه و به استناد قانون فروخته شوند.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: مسئولیت اصلی شناسایی در این طرح بر عهده وزارت اقتصاد است و سازمان ملی زمین و مسکن در مقام اجرا کمک میکند و البته خود دستگاهها نیز باید نسبت به فروش این خانهها اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، طبق قانون «تخلیه خانههای سازمانی برابر ضوابط و مقررات» مصوب سال ۱۳۶۲ در صورتی که خانه سازمانی در پایان مدت و مهلت، تخلیه وتحویل نشود به تقاضای اداره مربوطه و به دستور دادستان یا جانشین یا نماینده او و در نقاطی که مقامات مذکور نباشند به وسیله مأموران انتظامی، خانه تخلیه خواهد شد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401062317712/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86
فخاری خاطرنشان کرد: این طرح شامل خانههایی که به عنوان اموال دستگاههای دولتی در اختیار و مالکیت این دستگاهها برای استفاده پرسنل قرار دارد، نمیشود.
وی با بیان اینکه هیچ قالبی برای نگهداری خانههای سازمانی در کشور وجود ندارد، افزود: با قاطعیت آن دسته از کسانی که خارج از قاعده قانونی واحدهای مسکونی را تحت عنوان خانه سازمانی در اختیار گرفتهاند تخلیه خواهیم کرد.
وی افزود: حدود ۶۰۰۰ واحد از این خانهها شناسایی شده و بیش از ۱۶۰۰ واحد نیز تاکنون به فروش رسیده که سایر آنها نیز باید حتما تخلیه و به استناد قانون فروخته شوند و وجوه حاصل از آن به خزانه دولت واریز خواهد شد.