عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت (صمت) بیان اینکه انتظار بخش تولید این است که طبق قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در این زمینه عمل شود، گفت که بر این اساس در قانون تاکید شده دستگاه خدمتگزار که آب، برق و گاز تامین میکند باید قبل از قطعی خدمات آن را به صنایع اطلاع دهند.
گفتنی است در پی سرمای هوا، گزارشهایی از قطعی پراکنده برق و گاز صنایع در کشور منتشر شده است.
خالقی با بیان اینکه انتظار بخش تولید این است که طبق قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در این زمینه عمل شود، اظهار کرد: بر این اساس در قانون تاکید شده دستگاه خدمتگزار که آب، برق و گاز تامین میکند باید قبل از قطعی خدمات آن را به صنایع اطلاع دهند.
به گفته وی مشکل قطعی گاز بیشتر در استان خراسان و مازندران بود که تذکر داده شده و شیفتها کم شده است.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/00062136877/%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
آرمان خالقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه گزارش قابل توجهی از قطعی برق در صنایع خارج از شهرکهای صنعتی در استان تهران وجود ندارد، اظهار کرد: شاید مواردی از قطعی برق رخ داده باشد، اما وضعیت واحدهای تولیدی مثل تابستان یا زمستان دو سال پیش که شاهد قطعی گاز و برق بودیم نیست. اما امسال موضوع بحرانی یا جدی به خانه صمت گزارش نشده است.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه خارج از شهرکها وضعیت تامین برق و گاز بحرانی نیست، تصریح کرد: مگر اینکه صنایع بزرگی خیلی پرمصرف باشند که قاعدتا مشکلاتی دارند و به آنها تذکرات کاهش شیفت و تعطیلی داده شده است.
وی افزود: قطعی بدون اطلاع قبلی باعث خسارت بیشتر میشود. با اطلاع خسارت آن توقف تولید است، اما بدون اطلاع قبلی به جز توقف تولید، خسارت تجهیزات و مواد اولیه نیز ایجاد میشود. پس انتظار میرود جلوی قطعی بدون اطلاع قبلی گرفته شود. واحدهای تولیدی میتوانند با تغییر شیفت، کاهش مصرف و غیره همکاری کنند.