بر اساس گزارش رویترز، گوگل معمولا پاداش کامل را در نخستین ماه سال پرداخت می کرد.
یک نفر که بنا به گفته خودش در بخش مرورگر کروم گوگل کار می کرد، در توییتر اعلام کرد: با این که یک موقعیت مدیریتی در این پروژه داشت، شغلش را از دست داده است.
آلفابت – شرکت مادر گوگل- حدود ۱۲ هزار نفر معادل شش درصد از کارکنان خود در سراسر جهان را اخراج می کند.
اطلاعیه اخراجهای خارج از آمریکا، به دلیل قوانین اشتغال محلی متفاوت، مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید.
دو منبع آگاه به رویترز گفتند: این شرکت سرگرم کار برای یک عرضه مهم در زمینه هوش مصنوعی است. یکی از این منابع آگاه اظهار کرد: این رویداد ممکن است بهار امسال اتفاق بیافتد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401110100009/%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
در آمریکا، آلفابت به کارمندانی که قرار است اخراج شوند، اطلاع داده است و آنها بسته پایان خدمت، مراقبت درمانی به مدت شش ماه و همچنین حمایت مهاجرتی دریافت خواهند کرد.
سوزانا استریتر، تحلیلگر شرکت “هارگریوز لنزداون” در این باره گفت: کسب و کار تبلیغات که موتور جست و جوی گوگل و یوتیوب را حمایت می کند، از تلاطم اقتصادی در امان نبوده است. رشد تبلیغات ضعیف شده که تضاد چشمگیری با روزهای شلوغ دوران بازگشایی پساکرونایی دارد. این شرکت با رقابت و تهدیدهای رگولاتوری هم روبروست.
گوگل همچنین در راستای استفاده از یک سیستم مدیریت عملکرد جدید، پرداخت بخشی از پاداش پایان سال کارمندانش را به تعویق می اندازد. یک سخنگوی گوگل به رویترز گفت: این شرکت ۸۰ درصد پاداش را به کارمندان واجد شرایط می دهد و باقی آن در ماههای بعد پرداخت می شود.
به گزارش ایسنا، این اخراجها در مقطع حساسی برای این شرکت آمریکایی که همواره در حوزه مهم تحقیقات هوش مصنوعی پیشرو بوده است، انجام می شود. آلفابت اکنون با چالش از سوی مایکروسافت در شاخه ای از فناوری روبروست که می تواند عملا هر محتوایی که کاربر می تواند به آن فکر کرده و در کادر متن وارد کند را تولید کند.
هنوز معلوم نیست که آیا آلفابت برای این اخراجها، هزینه مالی یک باره متحمل خواهد شد یا خیر. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرد بسته های پاداش پایان خدمت برای این غول نرم افزاری، بیش از یک میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
ساندار پیچای، مدیرعامل آلفابت هم در اطلاعیه خود به کارمندان این شرکت، اظهارات مشابهی داشت.
مایکروسافت به تازگی اعلام کرد نگرانیهای رکود، این شرکت را وادار کرده است ۱۰ هزار شغل معادل کمتر از پنج درصد از کارکنانش را اخراج کند و این شرکت به استفاده از هوش مصنوعی در محصولاتش متمرکز خواهد شد.
پیچای در سال ۲۰۱۹، مدیرعامل آلفابت شد. وی گفت: گوگل آماده می شود بخشی از تجربه های جدید برای کاربران، طراحان و کسب و کارها را به اشتراک بگذارد و این شرکت، با هوش مصنوعی در همه محصولاتش، فرصت مهمی پیش رو دارد.
آلفابت در دو سال گذشته که شمار کارمندانش افزایش سریعی پیدا کرد، با واقعیت اقتصادی متفاوتی روبرو شده و پیچای مسئولیت کامل تصمیماتی که گرفته شده است را برعهده می گیرد.
مدیرعامل آلفابت گفت: اخراجها پس از بازبینی افراد و اولویتها صورت گرفت و به کاهش نیروی کار در مناطق مختلف منتهی شد. در میان کارکنانی که اخراج می شوند، استخدام کنندگان، کارکنان اداری و افراد مشغول در تیمهای مهندسی و محصول دیده می شوند.