سرمدی: برای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ همه باید به میدان عمل بیایند

نماینده مردم اسدآباد با بیان اینکه تحقق شعار امسال فشار را از روی توده‌های مردم بر می‌دارد، تاکید کرد: قطعا رهبری عظیم الشأن شعار سال را برای نوشتن روی سربرگ‌هایمان یا بنر سردرب ادارات مطرح نمی‌کنند و جهت گیری‌ها باید اصلاح شود و برای رشد تولید و مهار تورم همه باید به میدان عمل بیایند، به نظارت بی تعارف تن بدهند و با هر کس و هر تصمیم برخورد پشیمان کننده بشود.

کیومرث سرمدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وظیفه قوای سه گانه و  دستگاه‌ها در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید گفت: اقدام پایدار و معنادار رهبری معظم انقلاب در ابتدای هر سال باید در ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور به عنوان هدف غایی لحاظ و تمام برنامه ریزی‌ها و جهت گیری‌ها بر مبنای تحقق واقعی شعار سال مورد توجه جدی واقع شود.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: پیشنهاد مشخص بنده این است که  دولت برای مهار تورم از خودش شروع کند و تمام افزایش‌های دولتی در بخش خدمات  را متوقف نماید. همچنین آئین نامه‌های زائد خصوصا در سیستم صدور مجوزها برای تولید کنندگان را حذف و سیستم بانکداری را یک‌بار برای همیشه مجبور کند تا در کنار تولید کننده قرار گیرند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری شعار سال را برای نوشتن روی سربرگ‌ها یا بنر سردر ادارات مطرح نمی‌کنند، لذا جهت گیری‌ها باید اصلاح شود و برای رشد تولید و مهار تورم همه باید به میدان عمل بیایند.

سرمدی در ادامه عنوان کرد: بارها بنده اعلام کرده‌ام اساسا تسلسل افزایش بهای خدمات دولتی و به تبع آن صدور مجوز افزایش قیمت در بخش خصوصی کشور را گرفتار کرده است. همچنین در کنار حمایت از تولید کنندگان حتما باید به فکر مصرف کننده هم بود و  ساز و کاری فراهم شود  تا با کم فروشی و توقف عرضه محصولات بازار سیاه درست نکنند.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس هم وظیفه  دارد در راستای تحقق شعار سال (مهار تورم و رشد تولید)‌ هم قوانین را اصلاح یا بازنگری کند و هم اینکه اگر نیاز به قانون جدید داریم اقدام کند و از بعد نظارتی با هر عملکرد و تصمیمی که تورم زا است یا تولید را در کشور کُند و یا با مانع روبرو می‌کند برخوردی قاطع و بدون تعارف و به فوریت داشته باشد.

وی با بیان اینکه سال‌های متمادی است که رهبری هوشمند انقلاب با درکی واقع بینانه از توانایی‌های بالقوه و بالفعل کشور و همچنین مشکلات و دل‌ نگرانی‌های مردم توجه مسئولان را به اقتصاد و معیشت و راهبرد اساسی نجات کشور در بستر تولید بیشتر جلب می‌کند، تاکید کرد: همه وظیفه داریم و قصور در این حوزه پذیرفتنی نیست. به نظرم حتی دولت اگر در بودجه کشور موردی احساس می کند که ممکن است تورم زا یا مانع رشد تولید باشد، اصلاحیه بیاورد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس نیز امسال هیچ کارشکنی را در حوزه بانک‌ها تحمل نخواهد کرد، گفت: دولت باید معامله گری بانک‌ها در خرید املاک و مستغلات را تعطیل کند. نهادهای نظارتی دولت و قوه قضائیه و حتی دیوان محاسبات نیز باید با هرگونه خرید و فروش خارج از وظیفه و سفته بازی در بانک‌ها برخورد قاطع داشته باشند، چراکه بانک وظیفه مشخص دارد و اگر بگوییم درصد مشخصی از تورم و نقدینگی ویرانگر در کشور حاصل عملکرد غلط و غیر شفاف و خارج از وظایف بانک‌ها است بیراه نگفته‌ایم.

سرمدی در پایان با بیان اینکه ان‌شاءالله شرمنده مردم و رهبری نباشیم، گفت: امیدواریم در انتهای سال ۱۴۰۲ شاهد تحقق حداکثری خواست رهبری باشیم، چراکه فرزندان انقلابی این ملت در حوزه‌های مختلف دفاعی، دانش بنیان و پزشکی و… این توان و ارزش آفرینی را ثابت کرده‌اند و حتما در حوزه اقتصاد نیز خواهیم توانست.

وی افزود: به همین دلیل یکی از عمده ترین اقدامات در کنترل نقدینگی کنترل سیستم بانکی و شفافیت در این سیستم و پیشگیری از اقدامات زیانبار برخی بانک‌ها است.

سرمدی در ادامه یادآور شد: وثیقه گذاری تولید کننده‌ها برای ورود ماشین آلات و یا اخذ تسهیلات داخلی دچار سلیقه و صلاحدید روسای شعب شده و با این اوضاع اگر اصلاحات جدی صورت نگیرد تولید رشد نخواهد کرد. معنا ندارد یک تولید کننده یک سال دنبال بانکدار بدود که این بانکدار حتما برخلاف منویات رهبری عمل می کند وگرنه خودش باید دنبال سرمایه گذار و تولید کننده بدود تا او فقط به گسترش سرمایه گذاری فکر کند.

انتهای پیام


منبع: https://www.isna.ir/news/1402010803003/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%82%D9%82-%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B2-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF