اما آمار موسسه امریکن پترولیوم، روز چهارشنبه از بازار نفت پشتیبانی کرد. طبق این آمار، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به سوم مارس، حدود ۳.۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است. این کاهش برخلاف پیش بینی تحلیلگران از رشد ذخایر نفت آمریکا به میزان ۴۰۰ هزار بشکه بود.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1401121712456/%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%B4%D8%AF
ذخایر بنزین آمریکا در همین مدت، حدود ۱.۸ میلیون بشکه و ذخایر سوخت های دیگر شامل نفت کوره، حدود ۱.۹ میلیون بشکه رشد کرد.
بر اساس گزارش رویترز، اظهارات پاول باعث شد دلار که معمولا رابطه معکوس با نفت دارد، در برابر سبدی از ارزهای رقیب، به بالاترین رکورد سه ماه گذشته صعود کند. شاخص دلار روز سه شنبه ۱.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۰۵.۶۵ واحد رسید که بالاترین رکورد از ششم دسامبر بود. یورو ۱.۲۸ درصد کاهش یافت و به ۱.۰۵۴۸ دلار رسید.
پس از اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو که نگرانی از افزایش بیشتر نرخ بهره در آمریکا را برانگیخت، شاخص های بازار نفت روز سه شنبه ریزش سنگینی را تجربه کردند و نفت برنت با دو دلار و ۸۹ سنت کاهش و شاخص نفت آمریکا با دو دلار و ۸۹ سنت کاهش، بسته شدند.
به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در آوریل، هشت سنت افزایش یافت و به ۸۳ دلار و ۳۷ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترنتی آمریکا با چهار سنت کاهش، به ۷۷ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه رسید.
قیمت نفت پس از ریزش حدود سه دلاری که شب گذشته پیدا کرد، اوایل معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا تحت تاثیر آماری که کاهش ذخایر آمریکا را نشان داد، نسبتا ثابت ماند.