درباره فرصتهای شغلی سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران بیشتر بدانید. افزایش چشمگیر دستیابی به فناوری اطلاعات و ارتباطات و تلاش برای فراهم کردن دسترسی جهانی و مقرون به صرفه به اینترنت در کشورهای کمترتوسعه یافته تا ۲۰۲۰. حمایت از توسعه فناوری داخلی، پژوهش و نوآوری در کشورهای در حال توسعه از جمله به وسیله تضمین فضای سیاستگذاری سودمند، شامل تنوع صنعتی و ارزش افزوده برای کالاها. افزایش دستیابی بنگاههای مجله خبری صنایع و معادن کوچک صنعتی و بنگاههای دیگر به خدمات مالی از جمله اعتبار پرداختپذیر و ادغام آنها با زنجیرهها و بازارهای ارزش به ویژه در کشورهای درحال توسعه. از دهه 1990، رشد صنعت هوافضای آلمان تقریباً چهار برابر شد و تا سال 2019 بیش از 40 میلیارد یورو درآمد ایجاد کرد. ضعیف به نظر می رسد؛ زیرا به علت درگیری های اخیر، مشکلات زنجیره تامین و به دنبال آن تورم بالا، پیش بینی ها در مورد رشد اقتصادی جهانی را کاهشی کرده است.
کشور صنعتی
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، بخش صنعت پس از بخش خدمات بیشترین آمار اقتصاد فرانسه را به خود اختصاص داده است. در این بخش، فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان صنایع هوایی، ریلی، خودرو، آرایشی و بهداشتی و کالاهای لوکس است. شرکتهایی مانند ایرفرانس، فرانس تلهکام، رنو، و تالس تعدادی از شرکتهای مشهور فرانسه هستند که علاوه بر اینکه بر رونق اقتصادی کشور تاثیر بسزایی داشتهاند، اعتبار قابل توجهی را نیز برای دولت فرانسه به ارمغان آوردهاند. فرانسه پس از ایالات متحده، ژاپن، و آلمان چهارمین قدرت صنعتی جهان است. صنعت خودروسازی این کشور در سال 1995 چهارمین رتبه جهان را به خود اختصاص داد. فرانسه نه در تولید انبوه، بلکه در طراحی و توسعه پیشرفته صنایع هوایی تخصص دارد و برخی از مدل های آن مانند Caravelle و Mirage IV در بیش از 50 کشور استفاده شده است.
- درآمد این کشور نیز به طور سالانه از صنعت گردشگری 27.8 میلیارد دلار است.
- سرمایه اصلی این موسسات نوآوری، ریسک پذیری، توانائی و لیاقت مدیران و مالکین آنهاست.
- این کشور در بین پردرآمدترین کشورها از صنعت گردشگری رتبه دهم را دارد.
- کشور استرالیا با تولید ناخالص داخلی 1.33 تریلیون دلار در سال 2020 سیزدهمین قدرت اقتصادی در جهان است.
این موضوع نه تنها برای نفت و گاز طبیعی، بلکه برای مواد معدنی و تجدیدپذیر نیز صدق می کند. لازم است اتحادیه اروپا در بلندمدت، توافق های دوجانبه ای را با کشورهای غنی از مواد خام جهت دسترسی پایدار به این مواد، برقرار کند. اقتصاد آلمان یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان و برترین اقتصاد اروپاست. بر اساس آمار بانک جهانی در سال 2021 تولید ناخالص داخلی این کشور به 3.84 تریلیون دلار رسید و در جایگاه چهارمین اقتصاد برتر جهان پس از ایالاتمتحده، چین و ژاپن قرار گرفت. کشور انگلستان یکی از کشورهای توسعه یافته اقتصادی در جهان و پیشرفته ترین کشور جهان است و از نخستین کشورهای صنعتی در قرن 19 به شمارمیآید. انگلستان با اجرای سیاستهای تجاری مکتب لیبرالیسم تا اواخر قرن 19 میلادی توانست در راس کشورهای پیشرو صنعتی و تجاری دنیا قرار گیرد.
مقایسه تقویم تحصیلی و زمان آموزش مقطع متوسطه ی ایران با سایر کشورها و بررسی مشکلات آن
سیستم اقتصادی آلمان به صنایع پیشرفته خودروسازی، مهندسی مکانیک، صنایع شیمیایی و پزشکی که تولیدات بالایی دارند و همینطور صادرات متکی است. آمارهای بانک جهانی نشان میدهد که در سال 2021 باوجود همهگیری کرونا آلمان در رتبه سوم صادرات جهان قرار گرفته است. این آمار ثابت میکند که اقتصاد این کشور کمتر تحت تأثیر بحرانهای اقتصادی قرار میگیرد. در راستای اقدامات لازم برای بهبود صنعتیسازی، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد حمایت از دیجیتالیشدن و اتوماسیون تولید صنعتی، تمرکز بر نوآوریها و بهکارگیری فناوریهای مبتنی بر پردازش خودکار دادهها را در دستور کار خود قرار داده است.
با این حال چین با چالشهای مهمی مانند پیرشدن سریع جمعیت و تخریب شدید محیطزیست مواجه است. فرانسه پس از آلمان دومین صادرکننده بزرگ اروپاست، به طوری که سود حاصل از صادرات درسال 2015 حدود 0.5 تریلیون دلار برآورد شده است. فرانسه طیف گستردهای از کالاها و خدمات را صادر میکند و نسبت صادرات به تولید ناخالص داخلی این کشور نزدیک به 30 درصد است. مهمترین اقلام صادراتی این کشور شامل تجهیزات هوایی، ماشینآلات، مواد شیمیایی، آهن و استیل، پلاستیک، دارو، و نوشیدنیها میباشد.