به گزارش ایرنا، سی و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایران از ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
ایجاد بازارهای جدید صادراتی برای فرش دستباف/ حضور ۲۳۰ تولیدکننده در نمایشگاه فرش
منبع: https://www.irna.ir/news/85626614/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DB%B2%DB%B3%DB%B0-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87
دوستمحمدی گفت: سی و یکمین دوره نمایشگاه فرش دستباف ایران، فرصتی استثنایی برای آشنایی با همه زوایای صنعت فرش دستباف کشور است. در این رویداد، ذی نفعان این صنعت از جمله تولیدکنندگان مطرح، صادرکنندگان حرفه ای، خریداران، فروشندگان خلاق، هنرمندان برجسته و فرشبافان ماهر گرد هم آمده اند تا جدیدترین دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند.
مدیر برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تهران تاکید کرد: مرکز ملی فرش ایران نیز با درک اهمیت این موضوع، نامه ای را به معاونت وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال کرد و مشکلات موجود را به اطلاع این معاونت رساند.
وی بیانداشت: ایران مهد فرش دستباف است و زیباترین و با کیفیت ترین فرش های جهان در این سرزمین بافته می شوند. طرح ها و نقشه های بی نظیر، رنگ های طبیعی و گره های محکم، از ویژگی های بارز فرش دستباف ایرانی است که آن را به یک اثر هنری ارزشمند تبدیل کرده است. این هنر همچنان زنده و پویاست و در سطح جهانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان فرش، در جلسات متعددی که با مرکز ملی فرش ایران داشتیم، مسائل مختلف را به صورت جدی پیگیری کرده و خواسته های تولیدکنندگان را به گوش مسئولان رساندیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «قدرت الله دوست محمدی» امروز (یکشنبه) در نشست برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایران اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه، حمایت از صنعت فرش دستباف ایران و ایجاد بازارهای جدید صادراتی برای محصولات ایرانی به خاطر کیفیت بالای فرش های دستباف است.
مدیر برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تهران ادامه داد: فرش دستباف به عنوان یک نماد از اصالت و فرهنگ ایرانی است. بسیاری از خانواده های ایرانی، فرش دستباف را به عنوان یک سرمایه خانوادگی و میراث فرهنگی نسل های گذشته حفظ می کنند. به همین دلیل، تنوع بسیار زیادی از فرش های دستباف ایرانی با طرح ها و رنگ های مختلف، متناسب با سلیقه های متنوع، در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه صنعت فرش دستباف در اقتصاد و فرهنگ کشور، گفت: تلاش های مستمری در جهت حمایت از این صنعت انجام میشود که امیدواریم برگزاری سی و یکمین دوره نمایشگاه فرش دستباف ایران، با وجود همه چالش ها و تغییرات، به یک رویداد موفق و درخشان و در خور شان این هنر – صنعت بزرگ کشور تبدیل شود.
دوست محمدی با اشاره به برنامه های مختلف نمایشگاه فرش گفت: این رویداد در فضایی افزون بر ۲۷ هزار متر برگزار می شود و هیات ها و نمایندگان خارجی از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد. ضمن اینکه مجموعه ای ارزشمند از فرش های موزه ای و قدیمی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد که فرصتی استثنایی برای علاقه مندان به هنر فرش بافی به شمار می رود.
دوست محمدی افزود: بازدیدکنندگان در این نمایشگاه می توانند با طیف گسترده ای از محصولات نفیس و منحصر به فرد از جمله فرش های دستباف با طرح ها و نقشه های سنتی و مدرن، گلیم های بافته شده با الیاف طبیعی، گبه های زیبا با رنگ های زنده و تابلوفرش های نفیس با موضوعات مختلف از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، قم، فارس، همدان و… آشنا شوند.